Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Citi Chef 40 FS Black 30mbar Gasbarbecues

139,99 * 174,99 * (20% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • X6001773114110

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
Let op!! Mist een van de rubbers waar de vetopvangbak in valt. Zie foto's. CADAC Citi Chef...meer

Let op!! Mist een van de rubbers waar de vetopvangbak in valt. Zie foto's.

CADAC Citi Chef 40 FS gasbarbecue
Zoek je een compacte maar veelzijdige barbecue, dan is de CADAC Citi Chef 40 FS gasbarbecue wellicht een hele goede keuze. Door het kookoppervlak van ø 40 cm kun je jezelf voor 6 mensen tegelijk uitsloven. De barbecue heeft een gewicht van maar 10,4 kg waardoor je hem makkelijk verplaatst. De Citi Chef 40 FS is voorzien van automatische ontsteking, uitneembare vetopvangbak, pandrager, BBQ rooster en deksel met thermometer. Krijg jij al zin in een avondje grillen?

Anti-aanbak en minder gasverbruik
Het GreenGrill BBQ rooster wat standaard is meegeleverd is voorzien van een keramische coating en heeft een geïntegreerde hittespreider. Dit betekent dat je eten niet aanbakt en de hitte beter wordt verspreid en vastgehouden. Hierdoor gebruik je minder gas tijdens het bakken en grillen.

Verschillende kookoppervlakken
Compact, maar heel veelzijdig: dat is de Citi Chef 40 FS zeker. Je combineert deze barbecue daarnaast met verschillende accessoires van CADAC. Zo kun je ervoor kiezen om een heerlijke pizza op de pizzasteen te maken of een pan paella te maken met de paella pan. Naast de standaard BBQ gerechten zet je dus nog veel meer verschillende gerechten op tafel.

Deksel met thermometer
De geëmailleerde deksel is voorzien van een hittebestendige handgreep en een nauwkeurige thermometer. Hierdoor kun je de temperatuur goed in de gaten houden. Geen reden dus om geen perfect stukje vlees of vis voor te schotelen aan jouw gasten! Door de deksel is de CADAC Citi Chef 40 FS daarnaast ook als oven te gebruiken.

Eenvoudig schoonmaken en schoonhouden
Heb je een gezellige avond gehad, moet je de barbecue nog helemaal schoon gaan schrobben.. Gelukkig is dit klusje bij de CADAC Citi Chef 40 FS zo geklaard. Deze barbecue heeft namelijk een geëmailleerde, uitneembare en vaatwasserbestendige vetopvangbak en afneembare zijtafeltjes. Je kunt de vetopvangbak dus in de vaatwasser stoppen, maar dit materiaal is met een sopje en spons ook binnen no time weer schoon.

Meegeleverde accessoires
Handleiding
Pandrager
BBQ rooster

Andere links naar "Citi Chef 40 FS Black 30mbar Gasbarbecues"
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
Laatst bekeken