Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
Gratis verzending vanaf €50,-
Vragen? Bel: 088-4570700
 

Sony Bravia K-55XR84

1799,99 * 2199,99 * (18,18% bespaard)

Prijzen incl. btw gratis verzending vanaf €50,-

Op voorraad in Hoogvliet

  • 4548736159716

Voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-*
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Kortingen tot wel 70%
DGM-CASHBACK U krijgt van DGM op de vermelde prijs nog € 75,00 Cashback als U zelf het...meer

DGM-CASHBACK

U krijgt van DGM op de vermelde prijs nog € 75,00 Cashback als U zelf het toestel komt afhalen in ons magazijn.

U kunt hier telefonisch een afspraak voor maken.

De Cashback wordt na 30 dagen op Uw bankrekening teruggestort.

LET OP! Door het formaat en/of het gewicht van dit product is het niet mogelijk om het te versturen. Het product is daarom enkel af te halen bij ons in ons afhaalmagazijn te Hoogvliet Rotterdam.

 

De Sony Bravia 8 biedt een indrukwekkende kijkervaring met zijn OLED-scherm en de nieuwste Cognitive Processor XR™. Dit model levert een verhoogde helderheid van ongeveer 10% ten opzichte van zijn voorganger, de A80L. Dankzij de XR Backlight Master Drive™ geniet je van heldere en levendige kleuren, diepe zwarttinten en een uitstekende contrastverhouding. De verbeterde beeldverwerking herkent specifieke scènes en gezichten, zelfs in drukke menigten of close-ups, en past de kleuren en helderheid hierop aan voor een realistisch en meeslepend beeld.

Geoptimaliseerd voor Streaming

Met de Bravia 8 krijg je toegang tot de Google TV™-omgeving, waar al je favoriete streamingdiensten zoals Netflix, Prime Video, Disney+, en Apple TV+ binnen handbereik zijn. Het nieuwe Prime Video Calibrated Mode zorgt voor geoptimaliseerde beeldinstellingen specifiek voor Amazon’s content, terwijl de Sony Pictures Core (voorheen Bravia Core) modus ervoor zorgt dat films en series precies zo worden weergegeven zoals de makers het bedoeld hebben. Je ontvangt bij aankoop zelfs 10 credits voor de nieuwste films en een 24 maanden durend abonnement op een uitgebreide bibliotheek van klassiekers.

Uitmuntende Geluidskwaliteit

De Bravia 8 is uitgerust met een geavanceerd geluidssysteem dat gebruikmaakt van actuatoren om geluid direct vanaf het scherm te produceren. Dit zorgt voor een nauwkeurige audio-ervaring waarbij het geluid lijkt te komen van waar het op het scherm plaatsvindt. Ondersteuning voor Dolby Atmos® en DTS® zorgt voor een rijk, ruimtelijk geluid dat perfect aansluit bij de hoogwaardige beeldkwaliteit.

Handige Functies en Design

Dit model biedt twee HDMI 2.1-poorten die volledig zijn uitgerust voor 4K/120Hz gaming, VRR, en ALLM, wat het ideaal maakt voor de nieuwste generatie consoles zoals de PlayStation 5. Het ontwerp van de Bravia 8 is vernieuwd met een slankere achterkant, wat zorgt voor een strakke montage aan de muur. De voeten van de TV kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, zodat je eenvoudig een soundbar kunt toevoegen zonder ruimtegebrek.

De Sony Bravia 8 combineert toonaangevende beeld- en geluidskwaliteit met slimme functies en een elegant ontwerp. Of je nu een filmavond plant, een sportwedstrijd wilt kijken of wilt gamen, deze TV biedt een allesomvattende entertainmentervaring die aan al je verwachtingen voldoet. Ontdek de ongeëvenaarde prestaties van de Bravia 8 en breng je kijkplezier naar een hoger niveau.

Schermmaat: Middelgrote tv's (40 t/m 55 inch)
Merk: Sony
Verversingssnelheid: 100 Hz
Schermtype: OLED
Andere links naar "Sony Bravia K-55XR84"
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
Laatst bekeken